Salsa verde con rabanitos / Green Sauce with Raddishes


Salsa verde con rabanitos


Ingredientes:

6 tomates verdes
2 chiles serranos
1 diente de ajo
¼ cebolla picada
Cilantro picado
Sal
Rabanitos al gusto

Pasos

Lave los tomates y áselos con los chiles y el ajo en el comal, (sin que se tuesten).
Múdelos al molcajete junto con el ajo y la sal. Comience con la sal para facilitar el proceso.

Vierta en una cazuela agregue la cebolla el cilantro y los rabanitos. Si quiere puede añadir aguacate en cuadraditos.


                       
Tatemar los ingredientes


Green Sauce with Raddishes


Ingredients:

6 green tomatoes                                                                                                       Molcajete
2 serrano chilis
1 garlic clove
¼ chopped onion
Chopped cilantro
Salt
Radishes to taste

Steps

Clean the tomatoes and grill them with the chilies and the garlic in the comal, (without them toasting).
Take them to the molcajete along with the garlic and salt. Start with the salt to make the process easier.
Pour in a pot; add the onion and the radishes. If you like, you can add avocado cut into cubes.


¡Los rabanitos son muy saludables!

Radishes are healthy!


Learn Spanish and its culture!


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¡Nos vemos pronto!

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